Zhanglong care conţine amoniu Persulfate la mare viteză remorca cauciucuri scurgere cauzată de o accidentare gravă

3:30, agăţat la zhanglong viteza spre direcţia Zhangzhou, la aproximativ 2 kilometri de la Nanjing Toyota import, spate cauciucuri a explodat. Mai mult de 20 de metri de conducere, spate din foc. Remorca a ieşit pentru unii paşi înainte de a veni la un popas. În acest moment, anvelope 12 şi o anvelopă de rezervă de masina izbucni în flăcări. Amoniu persulfate de temperatură înaltă Grill rapid descompunerea, forma un amestec puternic acide, scurgeri de. Accident, 1 desculţ să scape fiind arse.

Februarie 28, 3:35, teritoriul zhanglong Nanjing mare viteză remorca cauciucuri incendiile, masina 25 tone de amoniu persulfate de temperatură înaltă grătar de descompunere, scurgere, eliberând cantităţi mari de gaz cu miros intepator. Serviciile de foc locale, poliţia de trafic mare viteză, Departamentul de autostrăzi imediat, elimina pericolul job pentru până la 8 ore. Accidente, produse de descompunere periculoase 1 au fost arse, au fost trimise la 175 spital pentru tratament.

anvelope 13 izbucni în flăcări

La prânz ieri, conducătorul auto remorcă Qiu Zhenhuai a spus colegii sa întâmplat cu Qiu Shuizeng, chiar şi ghinion, "în cazul în care el a luat de pe pantofii lui ar fi frumos." La miezul nopţii, trei om de Ming şi Qing Qiu Zhenhuai şi compatriotul Qiu Shuizeng trailer transportă 25 tone de sulfat de amoniu la domiciliu la Xiamen. 3:30, agăţat la zhanglong viteza spre direcţia Zhangzhou, la aproximativ 2 kilometri de la Nanjing Toyota import, spate cauciucuri a explodat.

"A sunat afară, masina ars foarte curând." Qiu Zhenhuai a spus, nu să acorde o atenţie, dar se deschide mai mult de 20 de metri, din spate din incendii. Imediat stop hayon spate cauze, remorci, condus de oarecare distanţă înainte de a veni la un popas. În acest moment, Anvelope spate 12 şi o anvelopă de rezervă a izbucni în flăcări. Amoniu persulfate de temperatură înaltă Grill rapid descompunerea, forma un amestec puternic acide, scurgeri, fluxul în faţă.

1 persoane scape desculţ arsuri

Noaptea este întunecată, doi oameni în remorca nu este conştient de pericolul este aproape. Qiu Zhenhuai prima vedere, apoi numit Qiu Shuizeng cobor sa scape. Dar satenii tipa sus pe ambele picioare, apoi a căzut. În această toamnă, picioarele, mâinile, şoldurile sunt produse de descompunere puternic acide de ardere pe drum. Qiu Zhenhuai luat colegii, a fugit mai mult de 10 de metri, înainte s-a oprit.

Ajuns în Zhangzhou de mare viteză de trafic de poliţie Brigada poliţia a găsit Qiu Shuizeng a fost rănit, tratate imediat la Spitalul local. Nanjing dar urât spital medicii constatat că Qiu pe leziuni foarte grave. Poliţia şi doctorii rapid trimis Qiu Shuizeng 175 spital pentru tratament. Reporterii învăţat că răniţi Qiu Shuizeng General 20% cu arsuri severe, in special membrele si fese, în prezent, nu există nici o amenintatoare de viata, dar este încă în unitatea de terapie intensivă pentru tratament.

Pompier 8 ore elimina pericolul

După ce a primit alarma, Nanjing pompieri căpitanul Zou Xuefu rata 3 aparate, 18 trupe primul sosit. În funcţie de Zou Xuefu introdus, au ajuns, anvelope remorca coada-8 sunt încă în flăcări, amoniu persulfate de flacără deschisă Grill, rapid descompune in compusi chimici, acoperind aproape 50 de metri de mare viteză road, a fost umplut cu miros înţepător este un acid puternic.

3:40, Zhangzhou oraş Brigada de pompieri a început trans-regională procedurile de urgență, programarea direct sub secret incendiilor Escadrila 2 aparate, 12 soldaţi în întăriri de urgenţă. Şef Brigada de pompieri, Zeng gasca a condus echipa s-au grabit la scena de ce comanda comanda elimina pericolul.

La aproximativ 5:00 în dimineaţa, focul este stins complet. Pompierii din apă, la şoc, diluarea descompunerea chimică la sol pentru a preveni coroziunea de suprafaţă. La aproximativ 10:00 în dimineaţa, urgenta Basic. 11:30, accident de vehicule au fost remorcat departe, drumurile spre normale de trafic vehicular. Cauza accidentului este în curs de investigare. (Reteaua Sud-Est)