Panyu negru atelier de sodiu Polysulfide sulfat de amoniu vită organe Ox copita de prelucrare

Amoniu sulfură de sodiu unhairing ud peroxid de aromă să stand de piaţă carne fiartă de albire

Panyu, un angajat negru din conştiinţă condamnat vestea reporterilor înainte de atelier; organele de drept găsit interzis şi confiscat sute de kilograme de alimente

Simplu alimente gătite urechi de porc antena, ciolan, bou, carne de vită tendonul, este ceea ce mulţi membri ai publicului, bun, dar în spatele acestei delicioase, imersiune prin intermediul unei substanţe chimice toxice, îndrăzneşti să se bucure? Recent, subterană atelierul negru în Panyu, o lucrare a unui angajat la noi pierderi de express daily, dezvăluie procesul de mincare rece HIV. El a spus că, începând din 2008, un număr mare de acest tip de HIV mincare rece fluxul de piaţă de carne Panyu. În timp ce în cursul vizite inopinate la o serie de cumpărare locală, aleatoare lider terminat vasul, a detectat sulfuri mortale.

Seara înainte de ultima noapte de la 11:00, supravegherea calităţii, Wei Jian, Guangzhou City industrie şi comert mixt a legii şi departamente de securitate publică, să ia măsuri de executare în acest atelier negru, prins o scufunda în necunoscut lichid in ureche, picioarele de porc si alte sute de kilograme, şi substanţe chimice toxice, dar persoanele implicate nu au fost găsite. În prezent, comune organele de drept pentru investigații suplimentare în incident.

1, a rupt trei-chimice spuma fragedă și suculentă

Băiatul Hai lucrat în Guangzhou de ani (nu numele real), shiqiao, Panyu district, situat în est-Central şi intersecţii, peste mai mult de 10 m de Panyu road viaductul munca pentru un atelier de negru pentru procesare de carne subteran. Uita-te la seful cumparat ureche, carne, de porc, dupa un drum de substanţe chimice toxice, după scufundarea, apoi trimis la piața de carne de preţuri ridicate stand, în cele din urmă a plecat la oameni pe mese.

"Conştiinţă, nu doriţi acestea contaminate legume şi altele." Hai a spus, deşi el a demisionat din negru atelier de lucru, dar mai ales să scurgeri la mass-media. Pentru a demonstra îngrozitoare fierte toxice produse alimentare de luare a procesului, Hai special adus negru seminarului de un grup de substanţe chimice toxice.

"Cu apă folosind sulfură de sodiu, toate firele de păr pe carne off." Hai spune, unele praf negru de sulfură de sodiu, şi pune doar o treime se dizolvă în găleţi de apă, agitat brusc emise un miros înţepător de sufocare, de o tuse. Ulterior, Hai are trei urechi de vacă de întuneric, cu blană, înmuiate în soluție de sulfură de sodiu, după o perioadă de timp, o Hai pune cizmele de cauciuc pentru a deveni un pas pe ştampilă, "(NAS) este o bază puternică, înmuia păr, pas afară."

După trei lider îndepărtarea părului, şi este plasat într-un miros foarte înţepător de impregnare de soluție de sulfat de amoniu. "Efectul de amoniu este că înăsprirea foliculului de par de pe carne, carnea devine buna." Hai spune că ultima operaţie este lider în ud industrial-grad peroxidul de hidrogen (cunoscut ca peroxidul de hidrogen) are un puternic efect de albire de peroxid de hidrogen ca un agent puternic oxidant.

După aproximativ o oră în total de trei substanţe chimice, liderul murdare ultimele trei doar pentru a renaşte, devenind albă şi netedă, apoi fierte aromate, fierte tarabe care pot fi trimise la piața de carne de vanzare.

2, face vizite inopinate negru atelier ascunse într-o fermă de vite în

Prin punctul de ocean, 29 August de la 6:00 după-amiaza, jurnalişti de investigaţii la faţa locului a constatat acest atelier negru ascunse într-o fermă de bovine, vaca gunoiului de grajd în jurul atelier negru debordant, urat mirositoare. Atelier negru pentru un total de patru operaţii, în plus faţă de o cameră cu două femei în afara gura bovine mutilarea, şi alte operaţiuni sunt blocate. Reporterii a venit la atelier de negru mai puţin de un minut mai târziu, monitor 3 omul a apărut pentru o conferinţă de presă, reporterii a trebuit să găsească o scuză pentru a lăsa.

Hai a spus că este o industrie profitabilă, un lider în costurile doar două Yuan, după tratament chimic pot fi vândute pentru şase sau şapte unul, o dată cu halogen pot vinde pentru mai mult de 10 de kilograme de preţuri ridicate. "Deci, ele sunt foarte atent, a se vedea eco-examinare străin vine." Hai a spus că acest atelier negru a început la opt sau 9:00 fiecare seara, se înfiripă devreme în această dimineaţă, zi Niu er, porcilor picioarele, a face mai mult de 300 de kilograme de produse toxice, are mai mult de 1000 de yuani de venit pe zi. Din 2008 încoace, un număr mare de Panyu negru, atelier prelucrat fluxul de produse la mai multe de piaţă de carne.

3, test lider deli detectat dioxid de sulf

Ulterior, acest reporter a mers la Zhong Cun, Panyu, Qing a pieţei de carne, cum ar fi mancare gatita tarabe aleatoriu cumpărat o pereche de bou fierte alimente. Inspectate de către ocean, lider în prelucrarea metode şi modul în care el demonstrează ca o noir. Pentru a confirma punctul de vedere al Hai, un reporter cu un lider de liderii cumparat Hai produs a venit la Departamentul de Sud China Universitatea de tehnologie de testare alimente si constatat că doi lideri a fost găsit în aceeaşi cantitate de reziduuri de dioxid de sulf. Inspectorii spus dioxid de sulf în stomac pentru a forma hidrogen sulfurat, iar Hidrogenul sulfurat este o neurotoxina puternic, moarte.

4, investigarea 27 ingredientele se înmoaie în solutie de chimie

Ultima noapte de la 10:00, Hai după raportul cu departamentele guvernamentale relevante, Express Reporter însoţesc Guangzhou biroul de calitate şi supravegherea tehnică, administraţie, comerţ şi industrie, străzile locale şi poliţia a venit la atelier negru, dar blocat acum porti mai multe acţiuni şi activităţi nu vede prin uşa acolo.

Ultima noapte 11:10, comun Legea personalului de aplicare a legii este aprobat, după forţând deschis usa pentru a introduce scena, a găsit casa parasita, dar duhoarea lovit. Aranjate in casa peste mai mult de 20 de butoaie din plastic albastru pentru industria chimică, din care 20 butoi mare are un număr de vaci şi urechile porcilor, copite, tendoanele și alte ingrediente într-o soluție chimică ud într-un mod transparent, unele ingrediente au fost întuneric şi urât mirositoare și a atras mai multe muste. De asemenea, a lăsat un număr de utilizări la scena, identificat ca fiind 27,5% de calitate tehnică peroxid de hidrogen soluţie şi praf de sulfat de amoniu.

Mai mult de 10 minute mai târziu, ofiterii găsit o operaţiune de cameră masquerading ca o cameră de cămin, confiscate peste 7 butoaie de înmuiere ingrediente, precum şi 50 kg și 100 kg de sulfat de amoniu cu pulbere de sulfură de sodiu. Crize de sulfură de sodiu şi sulfat de amoniu pe înveliş, acest reporter a văzut în mod clar au fost marcate cu avertismente "alimente interzise".

"Se operează fără o licenţă, pot fi caracterizate drept negru dens subteran, dar aceste ingrediente sunt toxice, de asemenea, are nevoie în continuare examen." Biroul Municipal de calitate şi supravegherea tehnică, o aplicare a legii oficiale a spus, deoarece lipsesc persoanelor competente implicate, pentru a investiga în continuare cazul mult mai dificil. La aproximativ 2:00 ieri, Legea ofiţerii de punere în aplicare descoperit ingredientele cu apa o greutate de aproximativ două tone, ingrediente, greutatea netă de până la sute de kilograme, cu excepția probelor de testare, dar alte ingrediente se concentrează asupra eliminării inofensiv.

Piata vizite

Stand de individuale proprietarii admis în alimente fierte ieftine

Express Stiri noi ieri, reporterul a vizitat au, districtul Tianhe, Tong Xia şi Dong Pu, şi satul piatra de brand, şi membru satul şi drumul de sport mai multe carne mari de piaţă, fiecare piaţă carne acasă sunt a o a două urechi de porc vite vândut acasă, şi copita, fierte alimente document gura, în ciuda stand de cele mai multe sunt a spus acestea alimente material sunt din fabrica comun formale carne , dar, de asemenea, a individuale stand admis este achiziţionat Yu privat umane Street, deoarece privat carne strada din preţul va scăzut unele.

"Aceste (ingrediente) atunci când bunurile sunt bine gestionate, ca producătorii fac, nu ştim despre." Piaţa en-gros de carne Tong sub un proprietar de stand mancare gatita a spus, el a marcat mai mult de 20 de zi mai tocana pe propriile urechi vaci si porci, s-a vândut foarte bine, trei sau 4:00 după-amiază înainte de a le vinde.