Fabricarea probei libere 21% N Sulfat de amoniu

Fabricare probă liberă 21% N Sulfat de amoniu Informații de bază

 • Modelul nr .: Sulfat de amoniu

 • Tipul de eliberare: rapid

 • Tip: Compost

 • Mf: (Nh4) 2so4

 • Nr. CAS: 7783-20-2

 • Specificație: SGS

 • Codul SA: 310221000

 • Clasificare: Ingrasaminte azotate

 • Aspect: granular

 • Puritate: N%: 20,5-21%

 • Apreciere: Crystal, Granular

Fabricarea probei libere 21% N sulfat de amoniu Descrierea produsului

Ambalare și livrare
Detaliile ambalajului: Ambalate în pungi din PP țesute cu căptușeală din PE. Greutatea netă a fiecărei pungi: sac de 50kgs sau 25kgs sau 1000kgs Jumbo
Detalii livrare: 15 zile după confirmarea comenzii


Specificații chimice de sulfat de amoniu
1. Culoare: Alb sau alb
2. Conținutul de azot:: 21% min
3. Aplicație: Îngrășământ, agricultură, industrie


Ingrasaminte chimice de sulfat de amoniu

L Caracteristici:
Sulfatul de amoniu (NH4) 2S04 este o sare anorganică cu un număr de utilizări comerciale. Utilizarea cea mai comună este ca un îngrășământ sol. Conține azot 21% ca cationi de amoniu și 24% sulf ca anioni sulfat.

Utilizarea îngrășămintelor
Utilizarea primară a sulfatului de amoniu este ca un îngrășământ pentru solurile alcaline. În sol, ionul de amoniu este eliberat și formează o cantitate mică de acid, scăzând echilibrul pH-ului solului, contribuind în același timp la creșterea azotului esențial de azot. Principalul dezavantaj al utilizării sulfatului de amoniu îl reprezintă conținutul său scăzut de azot în raport cu azotatul de amoniu, ceea ce ridică costurile de transport.
Este de asemenea utilizat ca adjuvant pentru spray-uri agricole pentru insecticide solubile în apă, erbicide și fungicide. Acolo functioneaza pentru a lega cationii de fier si calciu care sunt prezenti atat in apa si celulele plantelor. Este deosebit de eficient ca adjuvant pentru erbicidele 2, 4-D (amine), glifosat și glufosinat.
Sulfatul de amoniu va satisface deficitele de sulf pe termen scurt ale culturilor și pășunilor, cerințele privind calitatea culturilor sau cerințele de menținere a conținutului de sulf din pășune.
Sulfatul de amoniu Granular este recomandat pentru situații arabile și de recoltare, umpluturi pentru silozuri și sămânță. Se utilizează în amestecurile Cropmaster, Ammo 31 și Ammo 36.
Sulfatul de amoniu Standard este recomandat pentru amestecurile pastorale și pentru difuzare.

Sulfat de amoniu chimic utilizat în laborator
În biochimie, precipitarea sulfatului de amoniu este o metodă comună de purificare a proteinelor prin precipitare selectivă; Sulfatul de amoniu este extrem de solubil în apă și astfel poate face soluții foarte concentrate, care pot "sare" proteine, provocând precipitarea lor la anumite concentrații. Aceasta oferă un mijloc convenabil și simplu de a fragmenta amestecuri de proteine complexe. Ca atare, sulfatul de amoniu este enumerat, de asemenea, ca ingredient pentru multe vaccinuri din Statele Unite ale Americii, conform Centrului pentru Controlul Bolilor.
Aditiv alimentar
Ca aditiv alimentar, sulfatul de amoniu este considerat în general recunoscut ca sigur (GRAS) de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, iar în Uniunea Europeană este desemnat prin numărul E517. Se folosește ca regulator de aciditate în făină și pâine.
Fabricare probă liberă 21% N sulfat de amoniu Alte utilizări
Sulfatul de amoniu este utilizat la scară mică în prepararea altor săruri de amoniu, în special persulfat de amoniu.
O soluție saturată de sulfat de amoniu în apă grea (2H2O) este utilizată ca un standard extern în spectroscopia cu sulf (33S) RMN cu o valoare de schimbare de 0 ppm.
Sulfatul de amoniu a fost, de asemenea, utilizat în compozițiile ignifuge care acționează mult ca fosfatul de diamoniu. Ca retardant de flacără, scade temperatura de combustie a materialului, scade rata maximă de pierdere în greutate și determină o creștere a producției de reziduuri sau de carbon. Eficacitatea sa de încetinire a flăcării poate fi sporită prin amestecarea cu sulfamat de amoniu.
Sulfatul de amoniu a fost folosit ca conservant de lemn, dar datorită naturii sale higroscopice, această utilizare a fost întreruptă în mare măsură din cauza problemelor asociate cu coroziunea metalului de fixare, a instabilității dimensionale și a defectelor de finisare.
Ratele de aplicare și sfaturi

Ratele efective de difuzare vor varia în funcție de tipul, tipul, tipul, tipul de fermă, climatul, productivitatea și tipul de sol. Planurile de testare a solului și planurile de îngrășăminte sunt disponibile pentru a vă asigura că utilizați produsul potrivit la o rată corectă. Sunați la Centrul pentru clienți pentru informații.

Volatilizarea amoniacului din sulfatul de amoniu este foarte scăzută în comparație cu ureea, prin urmare, calendarul aplicațiilor este flexibil.

Curățați echipamentul după utilizare pentru a evita coroziunea. Sulfatul de amoniu poate fi depozitat într-un sezon atâta timp cât este păstrat într-o zonă rece, uscată și bine ventilată.


Numele produsului

Sulfat de amoniu

Alte nume

Sulfat de amoniu, AS, SOA (Sulfat de amoniac), SA, Amsul, AMS, Sufaat de amoniu

(MF) Formula moleculară

(NH4) 2SO4

Greutate moleculară

132.14

Nr. CAS

7783-20-2

Nr. EINECS

231-984-1

Codul HS

3102210000

Caracteristici


Ușor solubil în apă, insolubil în alcool, acetonă, poate să reacționeze cu alcaline și să elibereze gazul de amoniac.

Hygroscopic, devine ușor de coacere după absorbția de umiditate
Miros Miros ușor de amoniac


Parametrii

Standard

bazat pe GB535-1995

Rezultatul testului

Aspect

nu este vizibil

impuritate mecanică

nu este vizibil

impuritate mecanică

Conținutul de azot (N)% ≥

20.5

20.8

Umiditate (H2O),% ≤

1.5

1,0 (bază uscată)

Aciditate liberă (H2SO4),% ≤

0.2

0,18


Manufacture Free Sample 21% N Ammonium Sulfate.jpg