Cristal Granular Sulfat de amoniu Îngrășământ 21-0-0 + 23s

Informatii de baza
  • Model nr .: 21-0-0 + 23S

  • Tipul de eliberare: rapid

  • Aspect: granular

  • Clasificare: Fertilizator de oligoelemente

  • Infecția pe sol: acid fiziologic

  • Cristal Granular 21-0-0 + 23s: Culoare: Alb Cristal

  • Specificație: SGS, poate fi făcută în funcție de solicitarea dvs.

  • Codul SA: 31059000

descrierea produsului
I. INTRODUCERE ÎN PRODUS
Sulfat de amoniu [(NH4) 2SO4, N: 20-21%], este pulbere albă, va deveni galben pal sau gri pentru produs secundar sau dacă are substanțe străine. Conține azot 20-21%. Fizica stabilă. Se descompune temperatura ridicată (≥280oC). Nu este higroscopic. Punctul higroscopic critic este umiditatea relativă de 81% (20oC). Solubil în apă. 70g / 100g când temperatura este 0 ° C. Fertilitatea este rapidă și stabilă.
Cu excepția azotului, conține 23% sulfat ca un important îngrășământ sulfat. În zona fără îngrășăminte cu sulf pe termen lung, solul nu va avea sulfat. Fertilizatorul cu sulfat de amoniu poate deveni o origine esențială pentru a furniza sulfatul de sol.

Sulfatul de amoniu este un îngrășământ tipic de azot fizic cu azot. SO42- reacționează cu Ca2 + după conversia solului, formând CaSO4 insolubil, care nu va influența evident valoarea pH-ului solului. Însă pentru solul neutru și acid, produsul combinat al SO42- și H + rezidual va reduce valoarea pH-ului solului și va acidina solul. Pentru utilizarea constanta in vrac, ar trebui sa se potriveasca varului pentru a elimina efectul secundar.

II. APLICĂ ÎN CURSUL GOLF
Sulfatul de amoniu este utilizat, de obicei, pentru solurile alcaline saline, pentru a reduce valoarea PH a solului. Poate fi folosit împreună cu nisip după amestec bine. Irigați după îmbrăcare. De asemenea, poate face o soluție cu 3% și pulverizare foliară.

III. WARING
Păstrați în afară de substanțe alcaline (de exemplu, var) sau îngrășământ (îngrășământ Ca-Mg-P) când depozitați sau traduceți, pentru a evita descompunerea și evaporarea azotului. Când se îmbracă în soluri acide, în funcție de cantitatea de îngrășăminte și de aciditatea solului, trebuie să facem niște măsuri înainte de îmbrăcare, cum ar fi calcararea etc.