Culoare de acoperire sulfat de amoniu 21 % azot 24 %S

Informaţii de bază
 • Model nr:Granule de culoare

 • Versiune tip:Rapid

 • Caracterul chimic:Acid chimice

 • Tip:Îngrăşăminte chimice

 • Caietul de sarcini:21 %N

 • Clasificare:Îngrăşământ de azot

 • Infecţia pe sol:Fiziologice Acid

 • Aspect:Granulat

 • Marca:QingZhouHuaShun

 • Origine:ShanDong, China

 • Descrierea produsului

Sulfat de amoniu 21 % azot Caprolactam grad

Pachet sac de 50KG,

Aspect:alb cristal, alb granulat

Sursa, materiale proaspete, nu din industria deşeurilor, nu dăunătoare substanţă conţinut

CINE SUNTEM NOI?
QingZhouHuaShun este o ştiinţă compania agro, oferim tehnologie şi soluţii pentru clienţi şi utilizatori finali. Avem mai mult de 7 ani de experienţă şi echipă profesionistă. Produsele si serviciile noastre sunt poziţionate în high-end, nu putem urmări mai ieftine sau de lux, doar oferi cel mai preţios de produse şi servicii. Dar ceea ce oferim nu doar produse.

CE PUTEM OFERI?

1. plin soluţii pentru fermieri, în prezent nostru produs gama acoperă pesticide, sanitar-veterinar de droguri, îngrăşământ, andamp materiei prime; produse de finisaj, instrumente şi maşină de agro, am încă să păstreze în creştere în sus şi delveoping, în viitorul apropiat, va putem oferi mai mult pentru clienţii noştri.

2. bazate pe customerand #39; s cerinţele, putem personaliza andamp formulare speciale; produse speciale pentru piaţa ţintă şi clienţii noştri, şi asiguraţi-vă că doar clientul nostru au aceste produse sau formulări, compara produse similare, a noastră va fi mai eficientă, preţios şi mai multe popluar.

3. tehnologia andamp; soluţii de sprijin, noi nu doar rezolva produse, productie, calitate formularea problemei, oferim, de asemenea, consiliere pentru modul de a utiliza, folosi ceea ce, corecta utilizare etc.

4. piaţă suport, agrochimice nu-mi place alta industrie, particularitatea sa, înregistrarea este un bariere insurmontabile, plumb mulţi clienţi se opresc aici. Dar acum, clientul nostru nevoie nu vă faceţi griji despre acest lucru, la începutul colaborării putem oferi documente pentru a ajuta clientul nostru trece înregistrarea (fi sincer nu poate oferi toate documentele de înregistrare, dar cele mai multe dintre ele sunt ok). Dar ce facem mult mai mult decât atât, după cooperare putem trimite cantitatea mare de mostră gratuită la utilizatorul final, atunci ei pot încerca produsele noastre, pentru a ajuta utilizatorul final să ştie noastre noi produse, cadouri promoţionale, publicitate produse, pentru client VIP, avem mai mult suport, de exemplu avem reduceri în numerar. Colaborarea noastră va fi legat strâns împreună

5.Cusomerand #39; s Brand acceptabil, putem oferi design unic de ambalare pentru a satisface diferite customerand #39; s cerinţele.

6. Departamentul de logistica Independent, confirma noastre transport eficiente, rapid, sigur, la timp.

DE CE ALEGEREA NE?
Noi nu producem nimic direct, toate de producţie este externalizat la fabrica
Dar noi nu sunt doar simple un portar...
Ai putea crede, că preţul nostru va fi nici un avantaj? Mult mai mare decât altele???
Raspunsul meu va face tot ceea ce, evident

Am donand #39; t invest planta direct, care ar face produsul nostru mult mai puţin fixe de investiţii, alocarea de cost, vom plăti doar putin taxa de procesare, în comparaţie cu tradiţionale fabrica, noastre costuri mult mai mici decât ei.
Nu producem, dar toate materia ourself, Cumparam pentru multi ani Parteneriatul şi alte condiţii mai bune, de exemplu, de mai bine de plata, ne puteţi obţine întotdeauna o calitate mai bună şi mai bună preţ de materii prime, deoarece nu ca acele corporaţie mare avem presiune mare de numerar.
În timp, vom controla totul la materia primă, producţie, inspecţie pana la transport, asigurați-vă că produsul corect, corecta calitate, corect cantitatea livrată pentru clienţii noştri.
Bogat piaţă experience.eg,if faci afaceri de îngrăşăminte, putem să vă spun atunci când este cel mai bun timp la cumpărare, noi ştim când este punctul de scăzut atunci când este apogeul, economisi o mulţime de bani şi vă poate face mai mult profit, de asemenea tehnologia şi profesii sunt cel mai important motiv thatand #39; s ce suntem exista, ca metioned mai sus , putem personaliza si oferi consiliere profesională.
Vom combina societății comerciale tradiţionale şi fabrică şi #39; s avantajul să vă servească. Va veti simti diferit.

PARTENER ŞI DE PIAŢĂ.
Piaţa noastră: Europa (Rusia, Ucraina), Soth Asia de Est, Orientul Mijlociu, Africa, America de Sud.
Partener: Cautam partener din piaţa noastră ţintă care pot accepta ideea şi principiul noastre.
Speram ca partenerul nostru fel ca ne concentra pe agrochemicals, asigura mai bine produsele şi soluţiile pentru farmets, toate acestea bazate pe termen lung cooperare, ne exprimam speranta ne poate cresc împreună.

Dacă partenerul din China, vom folosi acţiune să dovedească acest lucru pentru tine, am putea fi dumneavoastră cel mai bun partener şi prieten în China.

Bine ati venit la Ms.Summer de contact

Site-ul:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-0536 15621420172-3299000