Business Club: sulfat de amoniu în Săptămâna Piata Analiza (2.1-2.5)

În primul rând, preţuri

5 februarie amoniu indicele marfurilor 49.58 şi plat pe un ciclu de puncte 36,65 35.28% din urmă scăzute mare de 106,28 puncte (2012-05-24), 53.35%, pe 23 iunie 2014. (Notă: ciclul din 2011-09-01)

Al doilea, analize de piata

Produs: marţi, împreună cu preţul de licitare Hebei, provincia Hebei şi Henan, Shanxi și alte părți ale coking cocsificabil plante preţurilor de sulfat de amoniu treptat a cazut, 20-65 de yuani/tonă, aceasta poate fi spus gama de preţuri, regiunea Mongolia interioară şi Shandong şi nord-estul Chinei, încă dominată de preţuri stabile. Sulfat de amoniu grad caprolactam continuă să ofere întreprinderilor de revizuire parţială a început. Miercuri, China Hebei, Shanxi, Sud zonele de sulfat de amoniu coking-grad într-o rundă de reduceri de pret dupa piata stabilizat, coking plante în Shandong zona high-end preţurile se încadrează uşor până. Înainte de piaţă aşteptaţi-şi-a se vedea intrarea stagnare. Clasa caprolactam sulfat de amoniu Pret stabilizare, înainte este dificil să fluctueze. Discuţiile cu prețul de export China se afla la 104-110 dolari pe tona FOB, fără fluctuaţii.

Lanţ: China piaţă acid sulfuric în General, mai puţin anchetă piaţă, comercializare lumina atmosfera, cifra de afaceri de piaţă limitate, comenzile expediate în contract. Rata globală de exploatare de sulfuric acid producatori de 70%, abundente de aprovizionare în piaţă, sulfuric acid Pret citate în toate regiunile, important producator a navei fac bine.

Al treilea rând, viitor Predicţia

Amoniu sulfat produse în analişti de afaceri, din cauza se apropie Festivalul de primăvară, pauză de piaţă este consolidarea constant preţurile de piaţă estimată în ultimele zile.