Compania Baling Hengyi Caprolactam Sulfat de amoniu Export America de Sud

22 iunie de la balotare, Zhejiang hengyi caprolactam LLC a fost informat că la începutul lunii mai, societatea de vânzări chimice Sinopec și compania a convenit, semnarea comenzilor pentru piața de export în America de Sud, pentru prima dată 27.500 de tone de sulfat de amoniu. Este raportat că acesta este de departe cea mai mare cantitate de ordine de export a sulfatului de amoniu. Compania primul omologii naționali la produsele de sulfat de amoniu pe piața sud-americană.

Pe 21 mai, exporturile Chinei de cel mai mare tonaj transportator vamal al Americii de Sud "Matisse" au sosit în Hangzhou Bay Cross-Sea Bridge din provincia Zhejiang, la nord de limbă de mare în Marea Nordului și portul maritim al portului zhapu (port Jiaxing , Țară de port deschis) și apoi împachetarea companiei hengyi a produselor de sulfat de amoniu caprolactam trimisă la începutul lunii iunie după terminarea încărcării plecării spre America de Sud.

Baling, Zhejiang hengyi caprolactam companie cu răspundere limitată este de ambalare petrochimic joint venture de cooperare cu Zhejiang hengyi companie de grup. Investițiile reciproce din China petrochimice (4.690,0.04,0.86%) cu drepturi de proprietate intelectuală independente din a doua generație de tehnologii ecologice de caprolactam, parcul industrial Riverside, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang cu producția anuală de 200.000 de tone de caprolactam Al doilea trimestru, în special caprolactam, ciclohexan, ciclohexanonă, ciclohexanol, sulfat de amoniu, peroxid de hidrogen și alte substanțe chimice.