Piata de sulfat de amoniu va contribui la întărirea?

"Ultimele două săptămâni, interne amoniu sulfat de piaţă pornit o rundă de boom-ul de preţ," Yu wei, analist de informatii, a declarat reporterilor, "este, de asemenea, bazate pe pieţele au scazut luna trecută pe fondul de un miting raţională. Comercianti golurilor în inventar şi materii prime, cocs întreprinderilor reticente să citez din America Latină, Orientul Îndepărtat, nord de sulfat de amoniu piaţă au crescut 80 ~ 100 de yuani/tonă, ritmul de creştere a oprit. Din cauza îngrăşământ producătorii şi materii prime produse este limitat, dar piaţa de iarna este de aproximativ pentru a începe, trebuie doar să existe, majoritatea sulfat de amoniu, fabricile sunt încă pe piaţa Outlook continuă să se uite, acum de transport maritim entuziasmul a rămas ridicat. ”


Partea de aprovizionare continuă să scadă


Zhanwei spus sulfat de amoniu coking-grad şi în clasa caprolactam sulfat de amoniu sulfat de amoniu randament mai mare cer. În prezent coking nivel sulfat de amoniu pieţei alimentare volumul în redus treptat, din cauza acestui an China economică în jos presiunea mai mare, din oţel şi ofertei contradicţii mărite, oţel preţul de piaţă a scăzut, mori de pierderi, luna trecută China mori de producţie mai multe, Coca-Cola are nevoie de reducerea volumului, preţul de cocs a continuat a scăzut, curent multe fabrica independente cocsificabil din cocs aliniere la preţul de vânzare a scăzut de Xia, limitând şi mai mult asiguratului de intenţia îmbunătăţită , coking nivel sulfat de amoniu are continuă să reducă mai. Caprolactam sub țiței a continuat să scadă într-un viitor apropiat, producatori pierde sprijinul cuplat cu săraci de vânzare şi materii prime, stocuri mari, producător de pierderi de caprolactam să se extindă în continuare dispozitive poate fi forţat să oprească producţia, grad caprolactam sulfat de amoniu piaţa ofertei se va reduce în consecinţă. Restrângere a prețurilor interne ridicat, sulfat de amoniu este încă o discuţie până spaţiu.


Cererea nu bun


Pe 7 noiembrie, 16 interne concentratie fosfat compus tuc producţie Conferinţa a avut loc în Xian. Producătorii de îngrăşăminte pre-sesiune, cele mai multe de aşteptare pentru sfârşitul de conferinta Hou poate a bună politică a introdus, dar conform în Yu înţeleg informaţiile, la recent piata vedea, îngrăşământ piaţă încă aşteptaţi-şi-a se vedea mai ales, fata de piata materiilor prime slab, şi agricole (000061, unitate pe) preţ mai mic, şi fermieri vânzări dificil, şi plantare entuziasm redus, seria problema, îngrăşământ producatori întârziere nu raportat iarna Pret, dealer Xia singur avertisment , astfel încât producătorii de îngrăşăminte pe piaţă de iarna acestui an nu este urcarea, pe sulfat de amoniu de achiziţii entuziasm foarte mult de răcire.


Piata oprit care se încadrează şi destindere în viitorul apropiat, producatori de a primi mai pozitiv sulfat de amoniu, sulfat de amoniu în Hunan, Hubei, Jiangxi zona preţurile de uşor, dar cererea este limitat, consideră că este dificil să influenţeze piaţa naţională.


În plus, portul în viitorul apropiat pentru a discuta despre săraci nou singură tranzacţie limitat exporturile de amoniu sulfat de piaţă trage sunt imposibil.


Producatori puternici reticente în a


Zhanwei, a spus în prezent majoritatea sulfat de amoniu fabrica inventar este nu de mult, uita-te pentru mărfuri şi materii prime active producătorii reticente în a puternic mentalitate. În plus, sale îngrăşăminte compuse de iarnă boot speră încă nevoie de sprijin, Piaţa Outlook continuă să crească. Dar comanda curentă a comercianţilor nu continua la inventar nu este foarte util, astfel încât producătorii continuă să crească volumul schimburilor comerciale a scăzut, şi odată cu creșterea prețurilor, comercianţii vor fi cu ochii fiecare transporturilor ridicate, a continuat să acopere poziţii scurte a fost puţin probabil.


Din aceste puncte se vedea, pieţele de sulfat de amoniu încă umple spaţiul, dar sub nici cerinţele de volum, doar de amoniu sulfat preţurile de piaţă susţinută de cererea internă este slab. Un studiu de caz de Shandong piata, preturile sunt de la 570 ~ 600 de yuani/tonă. Yu informaţii analiză acest val în susul de piaţă a rămas 20 ~ 30 de yuani/tonă, astfel încât următoarea amoniu sulfat piaţa continuă să nebun, nimeni este plati pentru el, uita-te la furnizori fiecare expediere mare în timp util.