Sulfat de amoniu în patru Fast-track

În ultimii ani, industria de sulfat de amoniu în China este în curs de dezvoltare rapid. Potrivit statisticilor incomplete, în 2013 cocsificabil industrie, caprolactam, putere totala amoniac procesul de desulfurization şi sulfat de amoniu productie a ajuns la mai mult de 6 de milioane de tone, mai mult de 48% din cursul anului precedent. Ca ieşire continuă să se extindă, şi ritmul de transformare si modernizare, industria de sulfat de amoniu are în prezent patru caracteristici remarcabile, a intrat un rapid calitatea creşterii, ieşire de creştere rapid, rapid zona de transfer, circulaţie canalelor "patru".

Upgrade de calităţii

Xinhua desprinse din China cocsificabil Asociaţiei industriei, sulfat de amoniu este în principal din întreprinderile cocsificabil din China în ultimii ani înainte de 2012, 50% la sută din producţia totală. Relativ scăzut calitatea produselor lor, unele produse chiar si cu miros urât, conceptul de culoare, aplicarea de conţinut şi scăzut, îngrăşăminte, şi suferă un anumit impact asupra exporturilor. Mai bine clasa caprolactam sulfat de amoniu exportate și aplicațiile high-end concentra şi marjele de profit cu cocs produse au un decalaj mare.

Afectate de aceasta, întreprinderile cocsificabil locale în scopul de a satisface nevoile pieţei, creşte intensitatea de cercetare şi dezvoltare, şi de a îmbunătăţi în mod constant nivelul nostru tehnologic. Acum cocs întreprinderilor Shandong, Hebei şi alte descoperire de tehnici, calitatea produselor a crescut semnificativ și exporturile au început să crească. În plus, în ultimii ani odată cu creşterea de proiect de caprolactam nou, produs de amoniu sulfat de producţie a au fost crescut substanţial.

Ieşire rapidă creştere

În funcţie de îngrăşăminte azotate Chinei industria Asociaţia statisticile arată că în 2009, producția de sulfat de amoniu şi capacitate de 3 de milioane de tone, 2,8 de milioane de tone, respectiv. În 2013, ieşire naţională de mai mult de 6 de milioane tone de sulfat de amoniu, în principal din cocs, caprolactam, putere amoniac desulfurare, industriei chimice ape reziduale, produce o creştere de 114% peste 4 ani, producţia şi vânzările au fost în creştere rapidă.

"Din cauza vanzarilor statutul de caprolactam este foarte bun, şi majoritatea importurilor de caprolactam în China cu câţiva ani în urmă, starea de sprijin pentru a satisface cererea internă, producătorii sunt în mod activ extinderea proiectului." Un expert de industrie, a declarat reporterilor.

Zona de transfer

Reporterii aflat prin anchetă Intreprindere înainte de 2013, ocupa producţia internă de sulfat de amoniu 80% Coker, caprolactam la două industrii majore, în principal în partea de Sud. Cu procesul accelerat de dezvoltare din China de nord-vest, nord-vest de sulfat de amoniu pentru a transfera tendinţă în creştere.

Potrivit rapoartelor, din cauza zonele principale de producție din Africa de Sud pentru producţia de sulfat de amoniu fabrici de materii prime, aprovizionarea cu materii prime și transportul mai convenabil, în funcţie de dimensiunea de pământuri rare compus zonele îngrăşăminte şi producţie, formând o aprovizionare-productie-vânzări (inclusiv export) un lanţ lung.

Piata rapid

Ati venit la hexigten internaţionale de Mongolia interioară a Cărbunelui-gaz răspundere limitată firma sulfat de amoniu introdus vanzari Liu Jie, a terminat sau sub constructii proiect producţia viitoare de sulfat de amoniu este mare, cea mai mare parte a proiectului, cu o ieşire anuale de 400.000 tone sau mai mult, având în vedere limitările de logistica si transport, companii sustin constructia canalului de transport feroviar. Ieşire în special în concentraţie de sulfat de amoniu Xinjiang sau bază de distribuţie dedicat dezvoltării, transportul șosea și cale ferată în est China, China centrală şi porturile pentru mişcare rapidă. Mai aproape de portul de afaceri, constructii abur, transportul maritim, transportul combinat modele a evoluat, nu numai pentru a reduce costurile de logistică, este de a înţelege ritmul rapid de logistica circulaţie Foundation.