Sulfat de amoniu: Trei bun poate sufla industria de încălzire?

Începând cu sfârşitul lunii iulie, amoniu sulfat de piaţă mutaţii, în loc de trend ascendent din prima jumătate a anului au căzut în, în special preţurile în zonele locale, cum ar fi Hebei, Shanxi, cea mai mare scade până la o sută. Acest lucru a dus şi la industria ingrijorarea pentru tendinţele de sulfat de amoniu în a doua jumătate. De îngrăşământ, pământuri rare şi Hackerii şi exportul de trei principal pozitiv Amoniu sulfuros, puteţi pune industria de sulfat de amoniu înapoi pe drumul cel bun?

Ştiri agricultură pentru a stimula cererea

Consumul mare de îngrăşământ este sulfat de amoniu. Potrivit statisticilor incomplete, peste mii de îngrăşământ compus întreprinderilor de producţie în China, peste 32 de milioane de tone de producție anuală. În special în provinciile Shandong, Jiangsu, Hubei, Henan şi. În ultimii ani, odată cu creşterea de cărbune, Shanxi, Xinjiang, Mongolia Interioară, Liaoning şi alte provincii pentru a construi şi pus în funcţiune un număr de întreprinderi de îngrăşăminte chimice, cererea de sulfat de amoniu crescut rapid si a devenit principala forţă în consumul intern de amoniu.

Acordeon la companie Henan din Henan provincia gazificarea Cărbunelui de companie, o taxă de producţie, în timpul procesului de compus TUC, compresiune şi cu bob rotund pentru a îmbunătăţi granulele de ingrasamant, uscat sarcini pentru a reduce procesul de producţie, pentru a adăuga 0,05 de tone de tone de sulfat de amoniu îngrăşăminte compuse, mai mult este folosit în producția de sulf ingrasamant sulfat de amoniu, sulfat de amoniu 1,5 de milioane de tone anul acesta cerere. Plus o parte din aplicarea directa de azot îngrăşământ, sulfat de amoniu îngrăşământ industria cererea în 2015 în China este de aşteptat pentru a depasi 2 de milioane de tone.

În 2015, taxa anuala de datoria unificat export ratelor n şi p. Punerea în aplicare a acestei politici, care să conducă la îmbunătăţirea îngrăşământ prețurile și volumele de export. Datang Ke qi în Mongolia interioară a Cărbunelui-gaz companiei business manager Liu crede ca îngrășământ chimic promovarea exportului de sulfat de amoniu va constitui baza de bun.

"Potrivit calculelor noastre, îngrășământ chimic export afara sezonului moment al anului este foarte mic, prin urmare, azot şi fosfor tarifelor de export au scăzut substanţial în anul precedent, în special în ultimii ani contextul internaţional de creştere constantă în cererea de îngrăşământ, îngrăşământ exporturile sunt de aşteptat să continue să crească în China, se va trage, de asemenea, sulfat de amoniu industria recuperare." Datang Ke qi în Mongolia interioară a Cărbunelui-gaz companiei business manager Liu Jie a spus.

În primul rând, în mijlocul acestui an în mod clar, în contextul de încetinire economică pentru a continua întărirea agriculturii ca fundament, promovarea fermierilor venit constant, creşterea producţiei de produse alimentare, extinderea terenul. Pe această bază, întărirea guvernării agricole ecologice, promovarea bio-organice de îngrăşământ, furnizarea de protecţie de bază pentru îngrăşământ cererii a continuat să crească. Şi cu ţara "pe drum" strategie puse în aplicare prin multidimensionale de ieşire, cum ar fi capitalul, tehnologie, produse, promovare a Chinei industria îngrăşămintelor chimice în pieţele internaţionale, pentru a spori competitivitatea în piaţa internaţională, astfel în continuare creşterea exporturilor facilitarea capacități de producție excedentare interne, indirecte unitate cererii masive de sulfat de amoniu, este ajutând industrie pentru a ridica o altă putere majoră în viitor.

Creştere de export, putere-off cârlig

Statistica vamală, sulfat de amoniu intern de export de creştere în ultimii ani. sulfat de amoniu 2013 exporturile 2,833 de milioane de tone, 49% din total producţia internă 2014 interne amoniu sulfat exporturilor s-a ridicat la 4,155 de milioane de tone, a reprezentat mai mult de 59% din producţia internă, 10%, comparativ cu anul precedent. Conform statisticilor, 5 luni înainte de sulfat de amoniu 2015 exportă mai mult de 2,27 de milioane de tone, volumul exporturilor preconizate în acest an este de aşteptat să depăşească 5 de milioane de tone, din nou crescut substanţial.

Amoniu sulfat de producţie şi de export a devenit starea de putere mondială în China, în special în piață joacă un rol dominant în regiune. Din Turcia şi Asia de Sud-importatori si exportatori informaţii feedback-ul a arătat că amoniu internaţională preţurile pieţei de Qi Sheng în acest an, internaţionale mai mult decât preţul de piaţă este întotdeauna mai mare decât intern 10% şi exporturile rămână tendinţă de creştere în a doua jumătate, care este în recesiune economică interne şi internaţionale în acest an, sulfat de amoniu pieţei interne ar putea continua să ridic unul dintre principalele motive.

Fuqing de inspecţie şi carantină biroul a fost informat că prima sulfat de amoniu exportului întreprinderilor în provincia Fujian din primul trimestru al acestui an Chen anamaria Loong ieşirea 129 zile, tone 75.900, valoare $ 10,128 de milioane de loturi, au ambele depăşit exporturile totale de anul trecut.

Yingkou, Liaoning, un exportator a declarat că exporturile de amoniu în ultimii 3 ani, dinamica anuală a mai mult de 10%. Între timp, cererea de ţări pentru a restricţiona exporturile industriei industriei pământuri rare a scăzut, ascuţit de creştere în exporturi şi o scădere a cererii pentru industria de pământuri rare s-a modificat re, modelul de exportul de ingrasaminte, Troica sprijină piaţă. În pământuri rare industria are nevoie refuza dar, de asemenea, preţurile high-end a continuat să scadă, preţul de piaţă internă de export control. De exemplu, vedea portul de unele interne comenzi mari Producator creşterea preţurilor în curând va apărea ridicat pe continent, 3 ~ mai acest an în plus faţă de factori sezonieri, de creştere a cererii interne, porturile de mai multe comenzi mari pentru creşterea rapidă a pieţei au contribuit la rolul de ridicare mai mult de 44%, iar maximele de aproape doi ani. Şi în acest an va fi norma, industria ridica mai afectate de export.

Afacere de pământuri rare, preţurile de conducere

În aprilie anul acesta, Ministerul Finantelor a emis tariful vamal Comisiei Consiliului de stat privind rectificarea exporturile anunţ de tarifare, a anunţat că la 1 mai, pentru a ridica pământuri rare, tungsten, molibden şi alte produse de drepturi de export. Pentru din lume cel mai mare producător şi exportator de pământuri rare în cazul Chinei, re anulării tarifelor de semnificaţie fizică. Între timp, consumatorii de pământuri rare enterprise ca sulfat de amoniu, re new deal a adus, de asemenea, sulfat de amoniu plus amoniu existente schimbare de model consumul va juca un rol decisiv.

Datele Arată că prima jumătate a anului, China pământuri rare export gestionarea cotelor, Statele Unite ale Americii de redresare economică şi mulţi alţi factori, China producător dominant Mongolia Interioară pământuri rare exportă tone 2663,8 crescut, exportate de pământuri rare, o crestere de 36.5%. Statele Unite, Japonia şi alte ţări suma de pământuri rare creşterea exporturilor în Japonia de pământuri rare pentru export a crescut cu aproximativ 130%.

În exportul de pământuri rare au fost anulate drepturi, pe 14 mai, Ministerul terenului şi resursele eliberate indicele 2015 control total pământuri rare miniere Legea. Circulare de afişare în 2015, pământuri rare miniere (oxizi de pământuri rare REO) miniere indici controlului cantității totale de 105.000 de tone, neschimbate din 2014, mai mare decât cel din 2013, indexul total de 11.000 de tone.

În acest sens, analişti spus indicele miniere anul trecut şi acelaşi număr, şi eliminarea tarifelor şi cote la exportul de pământuri rare de export la o anumită măsură. Dar pe termen lung, va fi comunicat privind controlul de stat peste pământuri rare miniere index şi să înclina să Intreprindere mare pământuri rare. China capacitatea de separare rare pământ este în prezent extras agregate sau planul operativ de producţie 5 ~ 8 ori. Pentru a proteja resursele mediului, controlul şi treptată implementarea politicii de deschidere plan.

Se înţelege că, de pământuri rare în China a doua Nord-Sud, minerit minerale de pământuri rare în nord nu nevoie pentru sulfat de amoniu, și zone din sud şi grele pământuri rare, concentrat în principal în Jiangxi, Guangdong, Guangxi, Hunan, Sichuan, Hubei, pământuri rare miniere folosind sulfat de amoniu ca materii prime, miniere producţie 1 tone metrice de minereuri de pământuri rare este aproximativ 5 tone de sulfat de amoniu , mare aproximativ 8 tone. Miniere trebuie să folosească sulfat de amoniu la aproximativ 150.000 de tone pe an.

Potrivit insideri, sulfat de amoniu are trei principal cererile pieței, inclusiv îngrăşăminte, şi exportul de pământuri rare. La numărul absolut de pământuri rare conturi pentru cel puţin, în general cererii este sub 10%, dar efectul pe sulfat de amoniu preturi mari. preturi 2011 sulfat de amoniu, unul dintre motivele importante este condusă de cererea. piaţa de pământuri rare 2011 este foarte cald, preturi transformat de multe ori în timpul anului, ia foc sulf pieţei, care odata atins un nou record de contract de sulfat de amoniu Pret 1800 de yuani/tonă. Preţurile de sulfat de amoniu lovit noi recorduri, sunteţi de cumpărare producatori de pământuri rare. Prin urmare, nu există nici nega faptul că creşterea producţiei viitoare va fi sprijinirea industriei de sulfat de amoniu pentru a ridica un mare plus factor.

Experţii estimează că 2015 amoniu sulfat industria cererii este de aşteptat să depășească 1,2 de milioane de tone, cu toate că nu se ridică la cel mai mare din ultimii ani, dar piaţa va creşte efectul de pârghie. Sulfat de amoniu în materiale de pământuri rare, la cota de costul de preţuri mici, high-end poate trage încă prețul mediu al pieței de sulfat de amoniu, astfel încât industria-condus Pret pârghie în industria de sulfat de amoniu este de aşteptat să fie amplificate, o mică creştere a cererii condus Pret creştere, această industrie de sulfat de amoniu din criză său în acest an, de asemenea, va juca un rol important în stimularea.

Preţurile sunt de aşteptat să înregistreze mare

Preţurile de sulfat de amoniu mai târziu în acest an, deoarece există încă 400.000 de tone în a doua jumătate caprolactam grad sulfat de amoniu produs poate pune în funcţiune există unii factori nesigur, cum ar fi piaţa de valori, diferenţa de opinii privind viitorul industriei, dar cei mai mulţi oameni să rămână optimist în privinţa viitorului.