Sulfat de amoniu: Feriţi-vă de risc ridicat

Începând cu 9 octombrie, preţul de piaţă internă de amoniu sulfat a crescut la 580 ~ 640 de trilioane de yuani (t Pret, aceeaşi mai jos), sau 7% la sută mai sus, şi o parte de tendinţă de creştere în regiune. Acest lucru este din septembrie la începutul rundei continuă raliu. Sfârşitul de îngrăşământ în toamna, iarna nu a început încă, diferenţele în industria a început. Potrivit China industria chimică Ştiri reporter, Ziua Naţională după ce comercianţii s-a concentrat pe achiziţii a ajuns la capăt, majoritatea producatorilor într-un stat mic inventare. Creşte în ordine în aval, producatorii urmarind o intentie foarte puternic. Veterani a spus recente mare export dependente, poate duce la incertitudine sporite, cuplată cu redresarea cererii interne este încă nu pentru a forţa şi comercianţi de factori negativi cum ar fi inventar ar fi mai mult profit-a lua ar trebui să se abtine de la viitorul mare sulfat de amoniu. Cu toate acestea din cauza limitat curent bunuri comercializabile, mare nu este probabil să scadă brusc, în timp ce de tranzacţionare volume fără amplificare, şi nu va apărea din nou o creștere bruscă în mai.

Export dependenţa creşte mare de incertitudini

Potrivit statisticilor, August chineză exporturilor de sulfat de amoniu la 544.400 de tone, de 85,4%, o creştere de 115.2%. În timp ce în parada militară, dublu fundal, întreprinderi de producţie şi limited productie, producţie şi integrat în septembrie cauzate strans de aprovizionare, care se declanşează în septembrie principalul motiv de acest raliu continuă.

În funcţie de un comerciant a spus Jiangsu în septembrie, cele mai multe dintre surse în depozit de comercianti, şi planuri în octombrie exporturile, export este de aşteptat să depăşească 600.000 tone, peste 85% din totalul producției interne. Odată ce planul de export ca programată, condiţie pentru aprovizionarea monedei naţionale va rămâne austeră, care este factorul principal de sprijin a pieţei va ramane ridicat.

Cu toate acestea, din cauza proporţia mare export din producţia internă, după modificarea discului exterior sau portul de transport, cererea şi alţi factori adverse, va face un mare impact pe piața internă, care este mai preocupat de cea mai mare industrie va deveni unul dintre principalele motive. Prin urmare, atenţia acordată de sulfat de amoniu exporturile în această lună, Feriţi-vă de risc ridicat.

Recuperare să nu vigoare cererea internă mare a continuat creşterea rezistenţei

Se înţelege că recuperarea industria îngrăşământ începând cu 1 septembrie, cu valoarea TVA, susţinută de creşterea costurilor, producătorii și distribuitorii la sfârşitul lunii August, pentru a evita costurile suplimentare, în faţa sulfat de amoniu preţurile activ comenzi. Ingrasamant plante la începutul lunii septembrie a început să trageţi în sus citate, astfel încât septembrie sulfat de amoniu fabrica expediate sunt în mare parte primele comenzi. În timp ce sub influenţa complexe TVA, creşterea pieţei s-au redus valoarea tranzacţiei, dar ordinele de export octombrie cerere, îngrăşământ companii în preţul se ridică după single este nu de mult, comercianţii alcătuiesc o singură entuziasm săraci, producator a navei putina presiune.

Shandong, Anhui şi alte companii de îngrăşământ spus de toamna târziu îngrăşământ, a avut iarna să nu influenţeze acum sarcina nu este mare. În timp ce industria curent realizarea aşteptat rata de funcţionare, deci octombrie piaţă cererea suport relativ slab.

Un alt reporter învăţat caprolactam în octombrie, şi de afaceri noi capacități pe piaţă. În cazul în care a crescut furnizarea de sulfat de amoniu, viitorul continuă să crească va, de asemenea, forma o anumită rezistenţă, probabilitatea ridicate şi volatile.

Comercianti stoc ar fi mai concentrat pe livrare va fi rea

Reporterii de la Liaoning, Shandong şi alte locuri învăţat Comercianti, negustorii din portul la prezenta creştere substanţială în stocuri, în principal export comenzi în octombrie şi unele companii de îngrăşământ. Conform planului de stoc, comercianţi mare de cumpărare este puţin probabil pentru moment. Operaţiunile de piaţă producătorii apar preţuri ridicate şi comercianţi a rezistat mult timp şi standoff scurt, piaţa internă, de asemenea, apar pe tot parcursul diferenţiere.

Ca părţi ale Shandong, Shanxi are semne de slăbiciune în piaţă, şi a vândut decent în nord-est, şi preţul este ferm. În principal din cauza vremii, iarna este încă ceva timp departe în sud, are planuri mari cumpărare, a început devreme în nord-est a avut planuri de iarnă, care să conducă la diferenţierea calde şi reci în piaţa regională. Dar port la situaţia actuală de inventar, aceste stocuri în cazul în care acestea pot exporta cu succes, nu ar fi nici o presiune pe piața internă, întrucât exporturile slab, într-o direcţie se concentreze transporturile de continent poate lovit pe piaţă, care să conducă la maximele pieței, care în prezent este cauza majora de atenţie pieţei.

Vizualizari: potenţialul pieţei presiunea reducerii

Shandong Hong ye chimice numele grupului afaceri analiza departament: este format din produs de caprolactam, sulfat de amoniu-produs de plante cocsificabil, unde producţia de sulfat de amoniu caprolactam concentrat, precum şi de producţie. Mai recent caprolactam producţia de dispozitive noi, rata exploatare totală mai mică de 60%. Shandong cera, Shijiazhuang fibre chimice, Luxi chimice, Shandong Fangming chimice caprolactam sulfat de amoniu produs reprezentând o parte majoră din piața nord. Shijiazhuang, Shandong Fangming, Luxi chimice preţurile în 700 ~ 720 (ton, aceeaşi mai jos) fabricate de numerar; mai puţin Shandong cera calitate, Pret de fabrica pentru 670 ~ 700 de yuani. Sulfat de amoniu grad Coking 680 ~ 700 fabrica în mijlocul lunii septembrie maximele tot drumul până la 600 ~ 620 de yuani pe 7 octombrie, clasa caprolactam sulfat de amoniu formează în mintea lui presiunea pieței, tendinţă de presiune cu greu fi minimizat.

Intreprindere sau preţ redus

Sulfat de amoniu analist Xu Lijuan: sub influenţa politicile fiscale, îngrăşământ sezonul mai devreme decât cele de grâu anul acesta până la sfârşitul lunii August, septembrie, noua afacere câteva, în principal pentru transport. După mijlocul lunii septembrie, interne tuc ingrasaminte a trage la o strânsă în fall, gunoiul de grajd și Intreprindere exploatare rata a scăzut în mod constant, temperată de achiziții de sulfat de amoniu. Deşi unii comercianţi creşterea preţurilor, dar inferioară cererii să nu forţeze, amoniu sulfat de piaţă slăbiciune se estompeze. Înainte de vacanţă de Ziua Nationala, intenţia de a operaţiunilor Inferioară din aval, achiziţii de lumină. Secţiune pentru a şterge inventar şi unele intenţia de cocs şi întreprinderile clar, lasa activ navei. Înainte de atmosferă rău pline de sulfat de amoniu pieţei, slab recesiune deprimat cererii, cauzate de preţurile ridicate. Shandong hualu-hengsheng cocsificabil sulfat de amoniu preturi 29 septembrie 20, oferim 500 de yuani. Pe 30 septembrie, pisica neagra coking jos 30 de yuani, oferim 550 Yuan. Unele high-end de expediere pentru comanda. Scurt termen piața sulfat de amoniu sau dezavantajate, şi există unele posibilitatea de preţ.