Sulfat de amoniu: Beneficiul mediului stabilitatea

Pe 11 decembrie, amoniu sulfat de piață stabilă. Shanxi amoniu răspândită Pret 500 ~ 550 de yuani (t Pret, aceeaşi mai jos), comparativ cu luna precedentă, în creştere de 30 ~ 50. În prezent, cizme iarna, îngrăşăminte compuse de plante si materii prime achiziţii, de asemenea, nu este ideal, uree, o tendință descendentă, dar ca unul dintre soiurile de sulfat de amoniu îngrăşăminte azotate era relativ stabilă, de aceea? Studiul a constatat că proprietăţile de ingrasamant sulfat de amoniu, dar producția, capacitatea, prețurile, şi mai mult sunt supuse impactul de mediu de această proprietate.

Capacitatea şi protecţia mediului

"China producţia a fost folosit în amoniac și sulfuric acid și sulfat de amoniu, dar"Doisprezece-cinci", cu accelerarea naţionale de protecţie a mediului, economisirea de energie şi reducere a emisiilor, proporţie tot mai mare de sulfat de amoniu produs. Producția internă de sulfat de amoniu-produs de aproape toate au venit de la alte industrii, astfel încât acesta poate fi denumit industriile subsidiare. Produs de izvor principal pentru caprolactam, coking produs de plante, produs secundar al centralelor, combinatelor chimice produse şi cyanuric acid produs de cinci categorii, total capacitate anuală de producţie de 12,5 de milioane de tone. "Shandong-Hong Tao Liu la Grupa industriei analize chimice, a spus.

"Până în 2012, producţia de sulfat de amoniu provine în principal din industria cocsificabil din ţara noastră. Caprolactam grad coking, nivelul şi alte niveluri de lângă, şi 52% şi 18% amoniu sulfat de producţie. În ultimii ani, cu creşterea cererii pentru ecologice, desulfurare chimice de putere de îndulcire, astfel un număr mare de FGD construit produs amoniu sulfat de producţie a crescut, astfel încât gradul de cocs, caprolactam grad cântare şi la alte niveluri de capacitate 4:4:2. "Industria analiştii.

Insideri industrie, a declarat, cu ce în ce mai stricte de protecţie a mediului, centrale electrice şi chimice desulfurization produs amoniu sulfat de capacitatea de producţie va continua să crească.

Preturi marginea ecologice

În 2015, cu creşterea de protecţie a mediului, nu a reuşit să treacă verde cocs întreprinderi a suferit o mai severe să suspende producţia de rectificare, câteva întreprinderi mici de Coca-Cola au fost forţaţi să oprească producţia şi industrie metalurgica, reducerea cererii pentru cocs, cocs întreprinderilor luptă limited productie ruleaza. Plante Coking funcţionare ratele de amoniu niveluri sunt relativ mici, în special târziu în August şi începutul lui septembrie, Hebei întreprinderilor operează rata în şi în apropiere de cocs doar 20% ~ 70% pentru o perioadă de aproximativ o jumătate de lună; la 10-11 luni, mari coking întreprinderilor care operează rată mai mică de 85%. "Cocs întreprinderile de producţie, sulfat de amoniu și scăzute de producţie. Ca cocs întreprinderilor supravieţui dure, atunci când cut-off de ieşire sau limitarea producţia de mesaje în instalaţie cocsificabil, preţurile de sulfat de amoniu se va ridica. "Industria analiştii.

Exporturile au crescut din cauza mediului

"Structura consumului este principale de export de amoniu, îngrăşăminte şi metalelor. În marile este utilizat direct, extrudare, granulare şi a îngrăşămintelor folosite în, producţia de îngrăşăminte, puţin utilizată în textile, piele, medicina şi aşa mai departe. Ca un flux de îngrăşământ, sulfat de amoniu se bucură, de asemenea, unele politici preferentiale a industriei de îngrăşământ, cum ar fi concesiile tarifare şi aşa mai departe; şi în termeni de import şi export politici, sulfat de amoniu şi este produse ecologice scutite de drepturi vamale de export, sprijinit foarte mult amoniu sulfat de industria de dezvoltare. Sulfat de amoniu exporturile sunt exportate în principal în Asia de Sud şi alte regiuni, producţia internă a crescut semnificativ şi cererea de pe piaţă internaţională, exporturile crescut. Exporturile este de aşteptat în 2015 sau producţia internă de 50% ~ 60%. Exporturile într-o anumită măsură, uşura contradicţia dintre cerere și ofertă și prețurile umflate. "Industria analiştii.

De la 1 decembrie 2008, statul se aplică o politică de zero-tarifare la exportul de sulfat de amoniu, este una dintre cele câteva produse de zero-tarifare în îngrăşăminte chimice produse. Sulfat de amoniu export menţine creşterea constantă în China în ultimii ani în special în 2015 sulfat de amoniu, exporturile, preţurile de. Potrivit datelor vamale, în ianuarie-octombrie, exporturile Chinei cumulativă 4,1503 de milioane de tone de amoniu sulfat, până la 3,2983 de milioane de tone în 2014 1 octombrie 852.000 tone, o creştere de 25.83% şi amoniu în ianuarie-octombrie a.c. export mediu preţ de $ 132, 126.33 la 5,67 dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut, sau 4.49%.

Analiza industriei, sulfat de amoniu este beneficiază de produse ecologice, exporturile suport crescut din politica naţională asupra industriei de protectia mediului. Sulfat de amoniu poate fi din piaţă independent de alte tipuri de grasimi.