Sulfat de amoniu / (NH4) 2so4/amoniu sulfat de ingrasaminte/amoniu sulfat agricultura/sulfat

Informaţii de bază
 • Model nr:Sulfat de amoniu

 • Versiune tip:Rapid

 • Tip:Compost

 • MF:(Nh4) 2so4

 • Nr. CAS: 7783-20-2

 • Caietul de sarcini:SGS

 • HS cod: 31022100

 • Clasificare:Îngrăşământ de azot

 • Aspect:Granulat

 • Puritate:: N 20,5-21 %

 • Appreance:Cristale, granule

 • Marca:QingZhouHuaShun

 • Origine:ShanDong, China.

Descrierea produsului
Andamp de ambalare, livrare
Detaliu de ambalaj:Ambalate în saci de PP ţesute cu filmul de PE linie. Net greutate fiecare sac: sac de Jumbo 50kgs sau 25kgs sau 1000kgs
Detalii livrare:15 zile de la confirmarea comenzii


Caietul de sarcini
1. culoare: Alb sau alb murdar
2. azot conţinut:: 21 % min
3. aplicarea: Îngrăşăminte, industria agricolă,


Îngrăşământ de sulfat de amoniu

LCaracteristici:
Sulfat de amoniu (NH4) 2SO4, este o sare anorganică cu anumber de utilizări comerciale. Cea mai comună utilizare este ca îngrăşământ asoil. Acesta conţine 21 % azot ca cationi de amoniu, şi 24 % sulf ca sulfat de anioni.

LUtilizează îngrăşăminte
Utilizarea primară de sulfat de amoniu este ca afertilizer pentru soluri alcaline. În sol s-a lansat cu ion de amoniu şi forme asmall cantitatea de acid, scăderea pH-ul echilibrul a solului, în timp ce contribuie azot esenţiale pentru creşterea plantelor. Principalul dezavantaj la utilizarea de sulfat de amoniu este conţinutul scăzut de azot în raport cu azotat de amoniu, care ridică costurile de transport.
De asemenea, este folosit ca adjuvant agricole spray pentru apă solubil insecticide, erbicide şi fungicide. Funcţionează pentru a lega cationii de fier şi calciu, care sunt prezente în ambele celule bine de apa si plante. Este deosebit de eficient ca adjuvant pentru 2, 4-D (amine), glifosat şi glufosinat erbicide.
Sulfat de amoniu se vor întâlni pe termen scurt sulf deficitelor de culturi şi păşuni, cerinţele de calitate culturilor sau întreținerea de sulf de păşune.
Sulfat de amoniu granulat este recomandat pentru situaţii arabile şi trunchiere, siloz umpleri şi seminţe de drrilling. Este folosit în Cropmaster, 31 de muniţie şi amestecuri de munitie 36.
Amoniu sulfat Standard este recomandat pentru amestecuri de pastorale şi audiovizualului.

Utilizarea de laborator
În Biochimie, sulfat de amoniu precipitaţii este metoda acommon pentru purificarea proteinelor prin precipitare selectivă; Sulfat de amoniu este extrem de solubile în apă şi astfel poate face solutiile foarte concentrate, care poate andquot; sare outandquot; proteine, determinând precipitarea lor la concentrații specifice. Acesta oferă aconvenient si simplu înseamnă să fractionate amestecuri complexe de proteine. Ca atare, sulfat de amoniu este, de asemenea, enumerate ca un ingredient pentru multe vaccinuri Statele Unite la centrul pentru controlul bolilor.
Aditiv alimentar
Ca afood aditiv, sulfat de amoniu este considerat în general recunoscut ca fiind sigur (GRAS) de U. S. Food and Drug Administration şi în Uniunea Europeană este desemnat de Enumber E517. Este folosit ca un regulator de aciditate în făină şi produse de panificaţie.
Alte utilizări
Sulfat de amoniu este utilizat pe scară asmall în procesul de pregătire a altor săruri de amoniu, în special de amoniu persulfate.
O solutie saturată din sulfat de amoniu în apa grea (2H2O) este folosit ca un standard extern în sulf (33S) NMR spectroscopie cu shift valoarea 0ppm.
Sulfat de amoniu, de asemenea, a fost utilizat în compoziţii ignifug acţionează mult ca Diamoniu fosfat. Ca flăcări de flacără, se scade temperatura de ardere a materialului, scade rata de pierdere în greutate maximă şi provoacă o creştere în producţia de reziduuri sau char. Eficacitatea ignifug poate fi îmbunătăţită prin amestecare-l cu sulfamate de amoniu.
Sulfat de amoniu a fost folosit ca awood conservant, dar datorita naturii sale higroscopice, această utilizare a fost întrerupt în mare măsură din cauza problemelor asociate cu fixare metal coroziune, instabilitatea dimensională, şi să termin eşecuri.
Dozele de aplicare și sfaturi

Ratele reale de răspândire va varia în funcţie de tip ferma, climatice, productivitate si tipul de sol. Planuri de testare şi îngrăşăminte solului sunt disponibile pentru a asigura utilizaţi produsul potrivit la preţul corect. Sunaţi centrul nostru client pentru informaţii.

Volatilizare de amoniac din sulfat de amoniu este foarte scăzut în comparaţie cu uree, prin urmare, calendarul aplicărilor este flexibil.

Echipament curat după utilizare pentru a evita corodarea. Sulfat de amoniu se pot depozita peste aseason, în măsura în care este păstrat în acool, uscate, bine ventilate zona.

Numele produsului

Sulfat de amoniu

Alte nume

Sulfat de amoniu, AS, SOA (sulfat de amoniac), SA, Amsul, AMS, Sufaat de amoniu

(MF) Formula moleculară

(NH4) 2SO4

Greutate moleculară

132.14

CAS nr.

7783-20-2

EINECS nr.

231-984-1

HS cod

31022100

Caracteristici


Uşor solubil în apă, insolubile în alcool, acetonă, poate reacţiona cu alcalii şi elibera gazele de amoniac.

Higroscopica, deveni cu uşurinţă antiaglomeranţi după absorbţia de umiditate
MirosUşoară miros de amoniac


Parametrii

Standard

bazat pe GB535-1995

Rezultatul testului

Aspectul

nu vizibil

Impurităţile mecanice

nu vizibil

Impurităţile mecanice

Conţinutul de azot (N) %;

20.5

20.8

Umiditate (H2O), %;

1.5

1.0 (bază uscată)

Gratuit acidity(H2SO4), %;

0.2

0.18
Bine ati venit la Ms.Summer de contact

Site-ul:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-0536 15621420172-3299000

E-mail:http://www.chinaammoniumsulfate.com